Car smoothing

علت ترک خوردن بتونه ماشین چیست و چگونه می توانیم از بتونه برای جلوگیری از این گونه مسائل استفاده کنیم؟ بتونه یک جزء حیاتی در فرآیند رنگ آمیزی ماشین است و دستیاب...

بازدید :1
يکشنبه 5 مرداد 1404زمان :16:24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

علت ترک خوردن بتونه ماشینچیست و چگونه می توانیم از بتونه برای جلوگیری از این گونه مسائل استفاده کنیم؟ بتونه یک جزء حیاتی در فرآیند رنگ آمیزی ماشین است و دستیابی به یک روکش بی عیب و نقص بدون آن غیر ممکن است. قبل از رنگ آمیزی، دیواره های بدنه خودرو محل باید به درستی با بتونه آماده شود، که به عنوان آخرین مرحله در فرآیند آماده سازی عمل می کند و برای اطمینان از رنگ آمیزی کامل و بدون نقص حیاتی است.

یکی از مهم ترین مراحل در فرآیند رنگ آمیزی خودرو، استفاده از بتونه ماشین است. این مرحله با صاف کردن و تراز کردن سطح زیرین نقش حمایتی ایفا می کند و از چسبندگی مناسب رنگ اطمینان می دهد. استفاده از پرکننده به یک وسیله نقلیه به دقت بالایی نیاز دارد و توصیه می‌شود قبل از شروع کار، دلایل ترک‌خوردگی احتمالی پرکننده را درک کنید. این دانش در نهایت به نتایج بهتری منجر خواهد شد.هدف این مقاله اتوتکنیک حسینی بررسی دقیق علت ترک خوردن بتونه ماشیناست. که در ادامه به آن می پردازیم.

در صورت اطلاع از سایر خدمات،صافکاری ماشین، صافکاری PDRبا ما در ارتباط باشید.

بتونه ماشین چیست؟

بتونه ماشین فرآیندی حیاتی در آماده سازی و رنگ آمیزی سطوح خودرو است که برای هر تکنسین یا نقاش بدنه خودرو ضروری است. این ماده غلیظ و چسبناک به عنوان یک پرکننده عمل می کند که به راحتی به شکل خمیر مانند اعمال می شود. عمدتاً برای ترمیم عیوب یا فرورفتگی‌های روی سطح خودرو و آماده‌سازی آن برای فرآیندهای بعدی استفاده می‌شود. پس از استفاده از پرکننده، مرحله بعدی شامل سنباده زدن است که به همان اندازه مهم است. در حالی که طیف گسترده ای از پرکننده های خودرو برای زیرلایه های مختلف موجود است، برخی به طور خاص برای مواد خاصی مانند پرکننده های پلاستیکی طراحی شده اند.

انتخاب صحیح و استفاده ازبتونه به طور قابل توجهی کیفیت کار را افزایش می دهد. در حال حاضر پرکاربردترین نوع بتونه خودرودر رنگ شاپ ها فیلر پلی استر است که از دو جزء تشکیل شده است. هنگامی که مخلوط می شود، تحت یک واکنش شیمیایی گرمازا قرار می گیرد که باعث سخت شدن و درمان می شود.

علت ترک خوردن بتونه ماشین

  1. نوسانات دما و شرایط محیطی

هنگامی که یک وسیله نقلیه در معرض سرمای شدید یا گرمای بیش از حد قرار می گیرد، انبساط و انقباض مواد پرکننده می تواند منجر به ایجاد ترک های کوچک و بزرگ شود. بنابراین توصیه می شود پس از استفاده از پرکننده، خودرو را در محیطی با دمای کنترل شده نگه دارید. علاوه بر این، نور مستقیم خورشید می‌تواند باعث خشک شدن بیش از حد سریع و ناهموار پرکننده شود که می‌تواند بیشتر به ایجاد ترک‌های سطحی کمک کند.

  1. استفاده از بتونه کیفیت پایین

بتونه با کیفیت پایین پس از خشک شدن معمولا ترک می خورند. برخی از پرکننده ها فاقد چسبندگی کافی به سطوح هستند و یا مقاومت لازم را در برابر شرایط محیطی پس از استفاده ایجاد نمی کنند. برای کاهش این مشکلات، توصیه می شود از محصولات باکیفیت موجود در فروشگاه آنلاین Formon Market استفاده کنید. انتخاب نوع مناسب پرکننده بسیار مهم است، زیرا به شرایط آب و هوایی، نوع رنگ آمیزی و جنس بدنه خودرو بستگی دارد. برخی از پرکننده‌ها برای مناطق مرطوب مناسب‌تر هستند، در حالی که برخی دیگر در محیط‌های گرم و خشک عملکرد مؤثرتری دارند.

  1. ضخامت بیش از حد لایه بتونه

اگر لایه بتونه بیش از حد ضخیم اعمال شود، ممکن است در طول فرآیند خشک کردن منقبض شود و منجر به ایجاد ترک های سطحی و عمیق شود. برای جلوگیری از این مشکل، توصیه می شود بتونه را در چندین لایه نازک بمالید، تا زمان خشک شدن کافی بین هر لایه وجود داشته باشد. علاوه بر این، استفاده از بتونه روی سطح ناهموار یا ناهموار می تواند منجر به ایجاد ترک در لایه نهایی شود. یکی از علت ترک خوردن بتونه ماشینبرای رفع این مشکل، توصیه می شود ابتدا سطح خودرو را سنباده بزنید و سپس از پرایمر مناسب استفاده کنید.

  1. زیر سازی نامناسب سطح

علت ترک خوردن بتونه ماشیناگر سطح خودرو قبل از استفاده از پرکننده به درستی آماده نشود، مانند وجود گریس، گرد و غبار یا زنگ زدگی، پرکننده به خوبی به بدنه خودرو نمی‌چسبد و ممکن است به مرور زمان ترک بخورد. بنابراین، لازم است قبل از استفاده، سطح را کاملاً تمیز و خشک کنید. استفاده از مواد پاک کننده مناسب و سنباده زدن سطح باعث افزایش چسبندگی فیلر می شود. علاوه بر این، اگر زنگ زدگی وجود داشته باشد، باید ابتدا با استفاده از محلول های ضد زنگ و سنباده قبل از اعمال پرکننده، آن را جدا کرد.

  1. استفاده از ترکیب نامناسب رنگ و بتونه

در برخی موارد، ناسازگاری بین نوع رنگ و پرکننده می‌تواند منجر به ترک خوردن شود. هنگامی که رنگ مورد استفاده با مواد پرکننده سازگار نباشد، تغییرات شیمیایی می تواند سطح را در طول زمان ضعیف کند و در نتیجه ترک ایجاد کند. توصیه می شود همیشه از رنگ های توصیه شده توسط سازنده پرکننده استفاده کنید. علاوه بر این، استفاده از رنگ خیلی زود پس از فرآیند پر کردن می تواند باعث ایجاد ترک و لایه برداری لایه ها شود. بهتر است حداقل 24 ساعت پس از پرکردن صبر کنید تا مطمئن شوید که پرکننده کاملا خشک و آماده رنگ آمیزی است.

  1. وجود ناهمواری های زیاد

هنگامی که سطح دارای بی نظمی های قابل توجهی باشد، فرآیند اعمال پرکننده چالش برانگیز می شود. کاربرد پرکننده زمانی که سطح نسبتاً صاف باشد قابل کنترل تر است. بنابراین، بی نظمی های مکرر می تواند منجر به ترک خوردن پس از اعمال پرکننده شود. در نظر گرفتن این پتانسیل ترک هنگام ارزیابی کیفیت کار پرکننده مهم است.

روش های رفع ترک بتونه ماشین

اگر ترک هایی روی پرکننده خودرو ظاهر شد، می توان آنها را با استفاده از روش های زیر تعمیر کرد:

تشخیص نوع ترک:ترک های سطحی را می توان از طریق سنباده زدن و اعمال یک لایه نازک پرکننده برطرف کرد، در حالی که ترک های عمیق تر نیاز به تعمیرات گسترده تری دارند.

تمیز کردن ترک: سپس ترک ها را کاملا تمیز کنید تا گرد و غبار و چربی پاک شود.

استفاده از پرایمر: قبل از اعمال پرکننده جدید، توصیه می شود از پرایمر برای افزایش چسبندگی استفاده کنید.

بتونه مجدد: هنگام استفاده مجدد از پرکننده، این کار را در لایه های نازک انجام دهید و اجازه دهید هر لایه کاملا خشک شود.

نقاشی نهایی:پس از خشک شدن فیلر، سطح را سمباده بزنید و به نقاشی خودروادامه دهید.

نتیجه گیری:

علت ترک خوردن بتونه ماشینرا بررسی کرده ایم. مرحله کاربرد بتونه در فرآیند رنگ آمیزی خودرو بسیار مهم است. برای دستیابی به بالاترین کیفیت در رنگ آمیزی خودرو، جلوگیری از ترک خوردن بتونه ضروری است. در غیر این صورت، بتونه کیفیت کار رنگ خودرو شما را افزایش نمی دهد.

با پیروی از دستورالعمل های ارائه شده و درک دلایل ترک خوردن بتونه، می توانید به راحتی شرایط بهینه را در حین استفاده از بتونه بر روی وسیله نقلیه خود ایجاد کنید و از سالم ماندن آن و ارائه بهترین نتایج ممکن اطمینان حاصل کنید.

نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
Car smoothing Car smoothing کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 9
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 20
  • بازدید کننده دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 159
  • بازدید سال : 843
  • بازدید کلی : 843
کدهای اختصاصی